Den 1 oktober öppnar Pizza Hut sin nya restaurang på A6 i Jönköping. Restaurangen kommer generera 20-talet nya arbetstillfällen och konkurrensen om jobben har varit stor. Restaurangen i Jönköping är Pizza Huts 16:e restaurang i Sverige och kommer bli en av Pizza Huts största med 140 sittplatser.

– Det är roligt att hela Jönköping har varit engagerade i att få Pizza Hut till stan. Jönköping har med sitt attraktiva läge varit intressant för oss under lång tid och det känns så klart väldigt spännande att äntligen slå upp portarna här på A6, säger Björn Källström, vd på Pizza Hut.

Intresset för att jobba på Pizza Hut har varit stort. De flesta av de 20 nya medarbetarna har erfarenhet från restaurangbranschen och serviceyrken. Restaurangchefen Daniel Elmström har tidigare arbetat som manager och driftchef inom restaurangbranschen och ser sin nya tjänst på Pizza Hut som en möjlighet att fortsätta utvecklas.

– Jag ser verkligen fram emot att kunna välkomna Jönköpingsborna till stans nya restaurang som dessutom blir en av Pizza Huts största med sina 140 sittplatser. Jag hoppas de kommer att gilla de klassiska panpizzorna och allt annat gott vi har på menyn som ständigt uppdateras, säger Daniel Elmström, restaurangchef på Pizza Hut i Jönköping.

Pizza Hut har funnits i Sverige sedan 1987 och är ett av världens mest välkända varumärken. Kedjan vill växa och har som mål att öppna 2-3 nya restauranger per år. Restaurangen i Jönköping är kedjans 16:e etablering. Inom fem år är målet att Pizza Hut ska ha 25 restauranger i Sverige.

För mer information, kontakta:
Björn Källström, vd Pizza Hut
Telefon: 08-663 41 67 eller 070-547 74 44,
E-postl: bjorn.kallstrom@pizzahut.se

För pressbilder, kontakta:
Annika Hammarwall, Prat PR
Telefon: 070-422 97 50
E-post: annika.hammarwall@prat.se

Comment