Micro Matic Norge AS har inngått avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Scandinavian Electric AS. 

Scandinavian Electric har sine røtter tilbake til 1984, og driver med produktutvikling, import og markedsføring av komponenter og systemer for salg i elektrobransjen. Hovedsegmentene er boliger, industri-, kraft- og nettselskaper. Med leverandører som er blant de fremste på sine områder i Europa tilbyr Scandinavian Electric fremtidsrettede kvalitetsprodukter. Scandinavian Electric omsatte for ca. 68 MNOK i 2015 og har hatt en positiv utvikling i 2016. Selskapet har 16 ansatte og hovedkontor i Bergen. Scandinavian Electric er et familieeid selskap, hvor også noen ansatte eier en andel. Se www.scel.no for mer informasjon. 

«Med Micro Matic vil vi få tilført verdifull kompetanse og ressurser til å videreutvikle virksomheten. Det er ingen overlappende produktområder i selskapene, og i fellesskap vil vi styrke samarbeidet med våre kunder og leverandører og tilbudet til markedet» sier Richard Berg, adm.dir. i Scandinavian Electric. 

«Scandinavian Electric er et spennende selskap som er godt etablert i flere markedssegmenter. I likhet med Micro Matic har selskapet høy faglig kompetanse innenfor sine satsingsområder, og Micro Matic vil bidra til å realisere ambisiøse fremtidsplaner. Kundestruktur og produktportefølje i Scandinavian Electric passer godt i forhold til våre planer om videre utvikling i elektrobransjen. Sammen med Katalysator, som kom inn som hovedeier i mai 2016, har vi etablert en ny, ekspansiv strategi for Micro Matic, og oppkjøpet av Scandinavian Electric er en del av denne nye strategien», sier Tomm Karlsen, adm.dir. i Micro Matic. 

Transaksjonen forventes gjennomført i januar 2017. 

Asker, 05.01.2017 

Kontakt: 
Tomm Karlsen
Adm. Direktør Micro Matic Norge AS
Mobil +47 90 69 26 38
Sentralbord +47 66 77 57 50
tomm.karlsen@micro-matic.no
www.micro-matic.no 

Comment